sobota, 5 kwietnia 2014
Jajeczka w trzech kolorach
6 porcji
Składniki:
2 łyżki żurawiny
1 łyżka chrzanu
200g serka śmietankowego
3 łyżki ziół (koperek , szczypior )
2 łyżki masła
1 łyżka majonezu
1 szczypta kurkumy
sól, pieprz
Wykonanie:
Farsz żółty
Masło, żółtka, majonez, kurkumę wymieszać i doprawić solą i pieprzem .
Farsz zielony
Zieleninę, serek 100g wymieszać i doprawić solą i pieprzem .
Farsz różowy
Żurawinę, chrzan, serek 100g wymieszać i doprawić solą i pieprzem.
Subskrybuj:
Komentarze do posta (Atom)
śliczne te Twoje tęczowe jajeczka wiosna od nich bije całą parą! :)
OdpowiedzUsuńDziękuję :)
OdpowiedzUsuń